Fence4events Evenementenhekken.nl
home   /   zonnepanelen

ZONNEPANELEN ON TOUR

 
Hoe krijg je nu zonnepanelen op je dak als je een evenement organiseert? Dat kan met de frames van ‘Zonnepanelen On Tour’.
Je bouwt je eigen zonnepanelen veld op een super eenvoudige manier door onze zonnepanelen gewoon op je kantoorcontainer, koelcontainer of kleedkamer te leggen. Maar eigenlijk op bijna alles wat de maten heeft van een 20ft zeecontainer.
Aansluiten gaat net zo eenvoudig als het leggen. Je stopt gewoon de krachtstroomstekker in het dichtstbijzijnde stopcontact. De zonnepanelen doen de rest zelf.
Let wel op, je moet gebruik maken van een vast stroomnet of een (grote) batterij container. Het werkt niet als je alleen met aggregaten werkt. Alleen dan levert zonnestroom ook wat op.
 
Is het veilig?
Jazeker, onze zonnepanelen starten pas als er ook daadwerkelijk stroom is. Zonder spanning op het stroomnet weigeren ze te starten.
Te veel stroom? Ze schakelen zichzelf ook weer uit als de stroom niet meer weg kan.
 
Hoeveel stroom levert het op?
Als het regent, heb je niets, maar als het een mooie zomerdag is, dan levert het gauw meer dan 6 kW op per frame. Als je veel frames kunt plaatsen, heb je ook veel stroom. Het is wel belangrijk dat de zon ook op de zonnepanelen kan schijnen. Opletten waar je ze neerlegt is dus heel belangrijk en interessant.
 
Hoe weet ik of het werkt?
Wij kunnen de opbrengst online uitlezen en je op de hoogte houden van de hoeveelheid stroom die je zelf opgewekt hebt.
 
Wat heb ik eraan?
Hiermee bespaar je direct op de kosten van diesel en aggregaten en lever je direct een grote bijdrage aan de vermindering van je CO2 en NO2 uitstoot.  Duurzaam organiseren wordt zo een stuk eenvoudiger.
 
Wat kost het?
Dat leggen we je graag uit in een persoonlijk gesprek. Bel of mail ons voor meer informatie.