Evenementenhekken voor festivals, (sport)evenementen en (openlucht)feesten
home   /   toegang  /  Toegangssluizen

Toegangssluizen

Volgende
Toegangspoorten zijn bedoeld voor een veilige en snelle manier controleren van het publiek bij binnenkomst op het evenemententerrein.
 
Elke set heeft een capaciteit van ongeveer 300 personen per doorgang per uur. De bezoekers komen één voor één door de sluis voor observatie en controle door de beveiligingsmedewerkers.

Lage toegangssluizen
De meest gebruikte doorgangen zijn de lage toegangssluizen. Voor evenementen waarbij de hoge toegangssluizen niet noodzakelijk zijnis dit een klantvriendelijk alternatief. De lage sluizen hebben de hoogte van een dranghek en zijn onderling verbonden met strips waardoor de sluizen een vaste breedte hebben van 70 cm.

Onder tenten is het een mooie en nette oplossing voor een droge ontvangst van uw bezoekers. 

Elke set heeft 14 sluizen en is 3 meter lang. De sets kunnen onbeperkt aan elkaar gekoppeld worden en voorzien worden van invaliden doorgangen van 110 cm.


Hoge toegangssluizen
Deze hoge toegangspoorten bestaan uit sets van maximaal 3 sluizen en worden opgebouwd uit (ongezeilde) bouwhekken en speciale afstandhouders.

Hierdoor ontstaan sluizen van 3,5 meter lang en 70 cm breed. De hoogte is 2,0 meter. Eventueel kunnen gezeilde bouwhekken worden gebruikt om bescherming te bieden tegen de regen. Maar het is ook mogelijk een tent over de toegangspoorten te plaatsen.

Uiteraard is het ook mogelijk meerdere sets te koppelen en zo een door u gewenst aantal toegangen te creëren of gewoon één of twee sluizen in gebruik te hebben.


NIEUW 
Line up Gates 

Line up Gates zijn nieuw in ons assortiment en uitzonderlijk geschikt voor locaties waarbij normale toegangssluizen wat betreft de druk vanuit het publiek niet stevig genoeg zijn. De line-up gates worden per doorgang aangeboden.